Om Tablå

Firmaet Tablå AS er et ordinært aksjeselskap med utgangspunkt i Sortland. Vi leverer varer og tjenester innen media, bøker, kunst, foto og tilknyttede produkt.

tablals-logo

Tablå AS har nettopp gitt ut sin første bok, og planlegger flere utgivelser. Selskapet skal ikke bli et rendyrket forlag, men vil jobbe med flere medier innen ulike felt.

Et annet av våre satsingsområder er bilder og nyheter via nettaviser og Facebook. Vi har derfor flere sider som formidler dette, kanskje med særlig vekt på bilder.

Fremst av disse er nettavisen Vesterålnytt, som bringer deg ferske nyheter fra Blåbyen Sortland og Vesterålen ellers. Her finner du også direkte meldinger fra politiet på Twitter. Via nettsiden vår er det tilgang til alle ledige jobber i Vesterålen og kart over skipstrafikken i området. Webkamera finner du også via Vesterålnytt.

Flotte bilder fra Lofoten finner du via vår Facebook-side Lofoto, og fra Vesterålen finner du mange flotte bilder på denne siden.

Nettbutikken OyOy.no er også et område vi jobber med, der kunder fra fjern og nær kan kjøpe varer innen de felt som vi dekker.

Med bakgrunn i den gamle fotobransjen, har vi også en del tilbud som man ikke lenger finner ute på kjøpesentrene. Trenger du for eksempel overspilling av gamle videokassetter til DVD, kan vi ordne dette for deg, med god kvalitet, rimelige priser og rask levering. Ta kontakt med oss på epost.

Har du mange gamle bilder som du ønsker scannet og oppfrisket for digital lagring eller bruk i ulike sammenhenger? Vi kan ta scanningen for deg, både fra bilder og negativ film. Ta kontakt med oss og be om tilbud som dekker ditt behov.

Vil du friske opp hverdagen med bilder eller annen kunst? Vi har kontakt med en rekke kunstnere og leverandører, som kan bidra med mange typer utsmykking. Send oss en epost om dine ønsker, så kan vi kanskje gi deg et tilbud du ikke finner andre steder.