Fotos fra Lo-Ve

Lofoten og Vesterålen danner motivene i naturbilder som Ronny Jarl Jensen har presentert, blant annet ved utstilling i kafeen «Kringla» på Sortland i 2015.

Naturen i Lofoten og Vesterålen er gjengitt på de fleste av bildene til fotograf Ronny Jarl Jensen.

Gjennom «Galleri OYOY» viser fotograf Ronny Jarl Jensen noen av sine bilder, som er mulig å få kjøpt i ulike størrelser på flere valgfrie materialer. Fra små tradisjonelle bilder i postkort-størrelse til store veggdekorasjoner som leveres i tapetkvalitet. Også på lerret, glass og metall kan bildene gjengis.

-Mulighetene får å levere kunstverk i dag er nesten ubegrensede. Om man ønsker å dekorere en vegg med et landskapsbilde, så er det fullt ut mulig, forteller Ronny Jarl Jensen. Han har drevet fotobutikk og laboratorium i mange år, så han kjenner bransjen også fra innsiden.

-Folk ønsker ikke lenger bare tradisjonelle bilder med glass og ramme. Nå vil man gjerne utforske andre muligheter, som gir mer spennende effekter. Et lerret som er spent opp på blindramme, kan gi tilnærmet «maleri-stil». Om bildet er i glass, kan det monteres lys bak dette, som dermed kan få frem helt spesielle effekter, forteller fotograf Jensen.